BørsUdsigten: Skeptisk over for TDC

Udgivet den 26-11-2010  |  kl. 10:39  |  

Så er de igen tid til introduktion af et genbrugspapir.  Denne gang er det TDC, der skal sælges på Børsen.

- Det bekymrer dog, at kapitalfondene ikke længere kan se en forretning i den fortsatte drift af selskabet. Hvor ægte uenigheden i aktiekredsen er, er vanskeligt at vurdere udefra, skriver BørsUdsigten her til morgen.

- Genbrugspapiret Chr. Hansen Lab har klare sig væsentligt bedre end BørsUdsigten i første omgang havde forventet - og vi vil meget gerne overraskes igen - igen.

- Kapitalfondene vil efter frasalget af aktier fortsat være majoritetsejere, med en ejerandel på knap 60 pct. Da de aktier skal sælges på et eller andet tidspunkt - kan man gå til bordet - og tabe lidt i første omgang - så spillerne (køberne) bliver hooked.

- Men BørsUdsigten er som sædvanlig skeptisk, og børsnoteringer (IPO's) sker ofte når markedet er ved at finde en top, - og så er der tale om et (rund)barberet teleselskab.En anden ting man bør spørge sig selv om - hvorfor er TDC interessant nu og ikke for 14 dage siden - og hvad skal trække kursen op fremadrettet - nye visioner eller blot EXIT-strategi, spørger BørsUdsigten.

Få hele analysen - og andre analyser - ved at abonnere på BørsUdsigten.

BørsUdsigten er et betalingsprodukt, der udkommer hver morgen.

Du kan tilmelde dig her:

http://www.npinvestor.dk/produkter/borsudsigten.aspx

 

 

Udgivet af: NPinvestordk