cBrain skal levere F2 til revision i Tyskland

Udgivet den 22-03-2021  |  kl. 08:43  |  


Fondsbørsmeddelelse nr. 8/2021


cBrain skal levere F2 til revision i Tyskland


København, 22. marts 2021


cBrain har tidligere annonceret, at cBrain har vundet et antal ordrer hos en af de største tyske myndigheder. Myndigheden, som har hovedsæde i Berlin og afdelinger i alle tyske delstater, varetager bl.a. myndighedsopgaver i forbindelse med pension og sociale ydelser.

I efteråret 2020 har myndigheden gennemført en række forundersøgelser med henblik på at vælge leverandør til et nyt IT-system, som skal hjælpe myndigheden i forbindelse med revision af de private virksomheders indbetalinger af medarbejderpension og sociale ydelser.

Myndighedens revision omfatter mere end 3 millioner tyske virksomheder. Der er derfor tale om et stort systemkompleks, som forventes implementeret over nogle år, og som potentielt skal anvendes af mange medarbejdere hos myndigheden.

Baseret på et offentligt udbud har myndigheden nu anskaffet et antal F2-licenser til brug for etablering af det nye system. Her er i første omgang tale om ca. 100 brugere.

For cBrain er dette en vigtig ny ordre, fordi cBrain hermed bliver leverandør til en ny afdeling hos den pågældende myndighed. Samtidig håber cBrain naturligvis, at myndigheden vil anskaffe yderligere licenser i forlængelse af en succesfuld etablering, og i takt med at det nye IT-system udbredes.


Med venlig hilsen   

Per Tejs Knudsen, CEO

Henvendelser vedrørende denne meddelelse kan rettes til

Ejvind Jørgensen, CFO, cBrain A/S, ir@cbrain.com, +45 2594 4973

Vedhæftet fil

Fondsbørsmeddelelse 2021-08 (Tyskland revision)

\Hugin

Udgivet af: NPinvestordk