Danske Banks midlertidige topchef undskylder for hvidvask - citat

Udgivet den 12-10-2018  |  kl. 08:26  |  

I sit første interview som administrerende direktør for Danske Bank undskylder den midlertidige topchef, Jesper Nielsen, for hvidvaskskandalen.

Det skriver Jyllands-Posten Erhverv.

Jesper Nielsen indrømmer i interviewet med Jyllands-Posten, at Danske Bank har fejlet, og fordi banken ikke har levet op til hverken kundernes eller sine egne forventninger.

Nu er Danske Bank gået i dialog med kunder og samarbejdspartnere og vil gennem åbenhed gøre sit for at sikre, at en lignende situation ikke opstår.

- Vi prøver at være så åbne, som vi kan, så vi kan få forklaret, at vi gør alt for at sikre, at det ikke kommer til at ske igen, siger Jesper Nielsen til Jyllands-Posten Erhverv.

Den midlertidige topchef forstår godt, hvorfor bankens troværdighed har nået et historisk lavpunkt, men garanterer også, at banken og dens 1200 ansatte gør sit for at efterleve krav om compliance og for at forhindre hvidvask.

I interviewet bliver Jesper Nielsen spurgt ind til bankens kundeflugt, der ifølge Voxmeter lyder på 59.000 kunder i år, og selv om topchefen ikke er enig med antallet, forstår han godt kundernes reaktion og håber, at kunderne vil kigge på Danske Banks ydelser, produkter og rådgivere, som kunderne ifølge topchefen er glade for.

Jesper Nielsen opfordrer alle, der måtte have spørgsmål til hvidvasksagen, til at tage kontakt til bankens filialer.

/ritzau/FINANS

Morten Frederik Heltoft

Tags:  Shares❯ 

Strategier du kan handle

Navn
 
+/-(%)
 
Tid

 
9,67%
 
11:52:01

 
6,45%
 
11:52:01

 
5,51%
 
11:52:01

 
2,78%
 
11:52:01

 
1,00%
 
17/06/19

Copytrading - kopier handler fra ovenstående strategier så de eksekveres live på din egen konto.
Læs mere her.

 

Seneste nyheder