DSV/HSBC: Vender tilbage til købsanbefaling efter Panalpina-accept

Udgivet den 05-04-2019  |  kl. 06:34  |  

DSV har fået løftet anbefalingen og kursmålet af den britiske storbank HSBC, efter at den danske transport- og logistikkoncern for nylig har fået godkendt opkøbet af den schweiziske konkurrent Panalpina.

Nu anbefaler HSBC "køb" af DSV-aktien mod før "hold", samtidig med at kursmålet er skruet op til 650 kr. fra 620 kr. Det skriver Bloomberg News.

Så sent som 20. marts - det vil sige for lidt mere end to uger siden - sænkede HSBC ellers sin anbefaling af DSV-aktien til "hold" fra "køb" og reducerede i samme forbindelse kursmålet til 620 kr. fra 625 kr.

Men efterfølgende - nærmere bestemt mandag i denne uge - fik DSV grønt lys af Panalpinas bestyrelse til at overtage selskabet for samlet 30,5 mia. kr. inklusive gæld.

Det har over den snart forgangne uge samlet set løftet DSV-aktien, og baseret på torsdagens lukkekurs på 577,80 kr. vurderer HSBC med sit nye kursmål, at DSV-aktien inden for de næste 12 måneder vil stige yderligere 12 pct.

Siden årsskiftet har DSV-aktien været den næstmest stigende aktie i det danske eliteindeks, C25, som totalt er gået op med 14,4 pct. I den samme periode er DSV-aktien steget 34,6 pct. - kun overgået af softwarevirksomheden Simcorp, der er steget 40,3 pct.

/ritzau/FINANS

Dan Petersen

Tags:  Research❯  Shares❯  Upgrade❯ 

Relaterede nyheder