Rias fastholder prognosen for 2018/19

Udgivet den 23-01-2019  |  kl. 12:30  |  
Arkiv: Foto

Plastkoncernen Rias' forretning følger budgetterne for regnskabsåret 2018/19, konstaterer selskabet efter første kvartal.

Aktiviteten er over niveauet fra starten af 2017/18, og indtjeningen er på niveau med forventningen, skriver Rias i en periodemeddelelse onsdag.

- Rias har dermed opfyldt den forventede målsætning for første kvartal i regnskabsåret 2018/19. Den positive udvikling fordeler sig pænt over alle brancher, dog som eneste undtagelse ses stadig en vigende afsætning inden for produktgrupperne til den visuelle sektor, skriver selskabet fra Roskilde.

Rias nævner også en positiv effekt fra industrien og byggesektoren i Danmark, og Sverige går ligeledes fremad. Dog er der Storbritanniens brexit og USA's handelskrig som mulige "mørke skyer i horisonten", bemærker selskabet.

- Den ovennævnte udvikling, en stram styring af omkostningerne, den fortsatte satsning på de tidligere meddelte strategiske områder samt investeringer i organisationen giver en god basis for udviklingen i resten af året, skriver Rias, der fastholder sin forventning til 2018/19.

Selskabet venter dermed fortsat et driftsoverskud (EBIT) i intervallet 8,5 til 10 mio. kr. i det forskudte regnskabsår.

I 2017/18 havde Rias en omsætning på 275 mio. kr. og et driftsoverskud på 9,1 mio. kr.

/ritzau/FINANS

Mathias Stigsgaard

Tags:  Report❯  Shares❯  main text❯ 

Relaterede nyheder