Torsdagens aviser: MT Højgaard og Danske Bank

Udgivet den 15-03-2012  |  kl. 04:06  |  

BØRSEN:

 

MT HØJGAARD-BOSS SMIDT UD

Ny skuffelse i MT Højgaard koster topchef Kristian May jobbet. Vi skulle have grebet ind tidligere, erkender formand.

NYT SLØJT PUNKTUM FOR MAY

I 2002 forlod Kristian May topjobbet i Det Danske Stålvalseværk, kun to måneder før selskabet gik konkurs. Nu efterlader May MT Højgaard med et underskud på 335 mio. kr. og dermed både et større arbejde med at vende virksomheden og en indtjeningsevne, der er lysår fra den målsætning, han satte op i 2008, om en overskudsgrad på 5 pct.

REKLAMESØLJE FOR TDC

Når L.O.C på næste fredag udgiver sit gratisalbum 'Prestige, paranoia, persona vol. 1', sker det i kommercielt parløb med TDC. Den kendte rapper stiller op som reklamesøjle for TDC, der til gengæld sikrer, at økonomien hænger sammen, selvom albummet bliver gratis.

JYLLANDS-POSTEN:

 

DANSKE BANK OVERVEJER NORDISK KONSOLIDERING

Flere kilder i storaktionærkredsen ønsker Danske Banks position i Sverige og Norge styrket. Ny topchef overvejer, om Danske Bank er stor nok i de to lande.

AURIGA SLÅS MED GÆLDEN

Den børsnoterede koncern må sikre bedre balance mellem indtjening og den nuværende milliardgæld. Derfor må aktionærerne undvære udbytte fra Auriga, som er moderselskab for Cheminova.

DEB GODE MORAL I SHIPPING ER VÆK

Rederiet J. Lauritzen har gjort sig bitre erfaringer med kinesiske partnere. Moralen er væk mange steder, lyder det. Nu satser rederiet intenst på øget risikostyring.

HØJGAARD SKIFTER UD I TOPPEN

Entreprenørkoncernen MT Højgaard siger farvel til koncernchef Kristian May og søger nu efter en afløser.

REGNSKABSAKTUELLE AKTIER FÅR KLØ

Det danske aktiemarked lukkede onsdag lavere efter en optur tirsdag. Ude i Europa var tendensen generelt positiv, men det kunne ikke holde de danske aktier i plus.

TOTALBANKEN REGNER MED FUSION

Kapitalsvage Totalbanken, der i dag landede på fondsbørsens observationsliste, skal først have pyntet på kistebunden.

Udgivet af: Aktiefokus