WSA og Phillips Hearlink hæver Costco-priserne igen efter rabatperiode

Udgivet den 24-11-2022  |  kl. 11:00  |  
Arkiv: Foto

WS Audiologys Rexton-brand og Demants Philips Hearlink-samarbejde hæver igen priserne hos den amerikanske supermarkedskæde Costco, så de er oppe på niveau med priserne for GN Hearings Jabra-brand.

Priserne er igen hævet til 1799,99 dollar for et sæt høreapparater, hvilket er helt på linje med prisen for Jabra-brandet.

Siden slutningen af september har man ellers kunnet købe Rexton og Philips Hearlink med en rabat på 200 dollar - for 1599,99 dollar for et sæt høreapparater.

Priserne på de to brands blev sænket nogenlunde samtidig med, at Costco suspenderede salget af sit private label-brand, Kirkland Signature, der i den aktuelle generation blev leveret af Sonova.

Den schweiziske høreapparatproducent har også haft brandede produkter hos Costco sideløbende, men de er også for nylig - i slutningen af sidste uge - blevet fjernet fra hylderne, rapporterer branchemediet Hearing Tracker.

Og kigger man på Costcos hjemmeside, er alle spor af Phonak-brandet også blevet fjernet.

Sonovas relation til Costco er blevet diskuteret heftigt i markedet gennem de seneste måneder, efter at Kirkland Signature-salget blev stoppet.

Ifølge flere medier skyldtes stoppet blandt andet problemer med teknologien for genopladelige batterier.

.\\˙ MarketWire

Mikkel Brix Kvols

Tags:  Shares❯  Udenlandsk selskab❯