AKTIER: Pandora retter sig - Vestas lidt presset

Udgivet den 24-05-2011  |  kl. 11:54  |  

Det danske aktiemarked oplever en mere rolig udvikling oven på gårsdagens negative tendens.

Det toneangivende OMXC20-indeks handles marginale 0,04 pct. lavere i 454,46.

Ved middagstid indikerer S&P futures en åbning i 1.322 mod gårsdagens lukning i 1.317.

Pandora retter sig med 5 pct. til kurs 187,4..

- Aktien er stort set halveret siden årsskiftet, og skeles der til prissætningen, handler aktien til en P/E for 2011 på 8,8. Det er i den absolut billige ende, hvis der sammenlignes med selskaber som fx Richemont, Tiffany og Swatch, som alle handler til en P/E for 2011 omkring 20. Det er dog ikke noget, som investorerne p.t. tager notits af. Med den usikkerhed, der omgærder aktien, kan det heller ikke udelukkes, at aktien kan falde yderligere. Vi finder dog, at det seneste fald er en overreaktion, og anbefaler køb af aktien, skriver Nordea.

FLSmidth stiger 1,5 pct., mens Danske Bank stiger 1 pct.

Vestas falder dog 2 pct. til kurs 156,3.

- Der er en opdatering fra den amerikanske vindmøllekonference, hvor Nordea Markets' analytiker deltager. Budskabet fra førstedagen er her, at der ikke forventes en hurtig bedring af de amerikanske markedsforhold for vindenergi. Den lave pris på naturgas får bl.a. skylden. Med stor eksponering mod dette marked er vi fortsat forbeholdne med at samle Vestas op, skriver Nordea.

NeuroSearch har modtaget skriftlig videnskabelig rådgivning fra EMA vedrørende det kliniske udviklingsprogram for Huntexil til behandling afHuntingtons sygdom-- På baggrund af den videnskabelige rådgivning kan det konkluderes, at et nyt bekræftende fase III-studie er nødvendigt for at kunne understøtte en ansøgning om markedsføringstilladelse i Europa.

- På basis af den samlede tilbagemelding fra FDA og EMA forventer NeuroSearch at offentliggøre en revideret tidsplan for det globale udviklingsprogramfor Huntexil ved udgangen af juni 2011.

NeuroSearch fastholder selskabets regnskabsmæssige forventninger til 2011 om etforventet underskud før finansielle poster og andre kapitalandele istørrelsesordenen 325 mio. kr.

NeuroSarch falder 5,3 pct. til kurs 49,2.

Udgivet af: NPinvestordk

Seneste nyheder