Internationale avisuddrag med Microsoft, KPMG og Disney

Udgivet den 20-07-2018  |  kl. 06:32  |  

FINANCIAL TIMES (WWW.FT.COM)

MICROSOFT-AKTIEN I REKORD EFTER CLOUD-ELEVERET RESULTAT

Microsoft starter det nye regnskabsår med en optimistisk vækstprognose takket være stigende efterspørgsel efter cloud-tjenester. Det øgede aktiekursen til rekordhøjde. (MICROSOFT SHARES HIT RECORD AS CLOUD LIFTS RESULTS)

ØGEDE BEKYMRINGER OVER REVISORGIGANTEN KPMG

En stabil strøm af dårlige nyheder, der involverer revisionsgiganten KPMG i de seneste 12 måneder, får myndigheder, konkurrenter og kunder til at sætte spørgsmålstegn ved styrken af en af verdens største revisionsfirmaer. (CONCERNS RAISED ABOUT 'TOO BIG TO FAIL' KPMG)

DISNEY KLAR TIL AT OPSLUGE FOX EFTER COMCAST HAR TRUKKET SIG

Comcast tabte til rivaliserende Walt Disney i kampen om at købe det meste af Rupert Murdochs medie-imperium 21st Centrury Fox. Kabelgruppen, der også ejer NBC Universal, vil i stedet fokusere på at erhverve det europæiske betalings-tv-selskab Sky. (DISNEY READY TO SEIZE FOX AFTER COMCAST WALKS AWAY)

WALL STREET JOURNAL (WWW.WSJ.COM)

TRUMP KRITISERER FEDS RENTEFORHØJELSER OG BRYDER MED NORMAL POLITIK

Præsident Donald Trump er "ikke glad" for Federal Reserves renteforhøjelser, og håber centralbanken vil stoppe med at hæve renten. Det er højst usædvanligt, at Det Hvide Hus kommenterer centralbankens pengepolitik. (TRUMP CRITICIZES FED RATE RISES IN BREAK WITH POLICY CUSTOM)

OP AD BAKKE FOR GOOGLES APPEL AF EU'S ANDROID-BØDE

Google står over for en hård opgave med at appellere den 5 mia. dollar store bøde fra EU, men udfordringen er ikke uoverstigelig. (GOOGLE FACES UPHILL BATTLE IN APPEALING EU ANDROID FINE)

THE NEW YORK TIMES (WWW.NYT.COM)

TARIFFER RYSTER BMW-HJEMBY I SOUTH CAROLINA

Bilproducenten BMW er blevet den største eksportør af amerikansk-producerede biler, hvilket har ændret byen Spartanburg i South Carolina. Nu vejer effekten af en eskalering af handelskampen tungt. (TARIFFS IMPERIL A HOMETOWN BUSINESS IN SOUTH CAROLINA: BMW)

THE TIMES (WWW.THETIMES.CO.UK)

ROYAL MAIL FÅR KLAR BESKED FRA OMFANGET AF MODSTAND MOD DIREKTØR-LØN

Mere end 70 pct. af aktionærerne i Royal Mail har stemt imod lønpakkerne for den nye administrerende direktør og hans forgænger, i hvad der er en af de største vederlagsoprør i et britisk selskab. (ROYAL MAIL SENT MESSAGE BY SCALE OF REVOLT OVER PAY)

THE DAILY TELEGRAPH (WWW.TELEGRAPH.CO.UK)

VIRGIN MEDIA ANGRIBER BBC DA FIRE MILLIONER BOLIGER STÅR OVERFOR TV BLACKOUT GRUNDET GEBYR-STRID

Millioner af briter afskæres fra nogle af Storbritanniens mest populære tv-kanaler i denne weekend, efter at Virgin Media har betegnet BBC som en "dinosaur" med en "forældet forretningsmodel" i en bitter strid over gebyrer for UKTV. (VIRGIN MEDIA ATTACKS 'DINOSAUR' BBC AS FOUR MILLION HOMES FACE UKTV BLACKOUT IN FEES ROW)

THE INDEPENDENT (WWW.INDEPENDENT.CO.UK)

POUNDWORLD FORSVINDER FRA HOVEDGADEN VISER ENDELIG LUKNINGSPLAN

Poundworld vil forsvinde fra de britiske hovedgader næste måned ifølge discountkædens endelige plan for forretningsplacering. Detailkoncernens butikslukninger får effekt for mere end 2300 medarbejdere. Discountkæden lukker også sit lager- og distributionsnet. (POUNDWORLD SET TO DISAPPEAR FROM THE HIGH STREET AS FINAL SHOP CLOSURES ANNOUNCED)

FRANKFURTER ALLGEMEINE (WWW.FAZ.NET)

MORPHOSYS INDGÅR PARTNERSKAB MED NOVARTIS OM ASTMA- OG ALLERGI-MEDICIN

Det tyske biotekvirksomhed Morphosys har indgået et partnerskab med den schweiziske lægemiddelkæmpe Novartis. Målet er udvikling og markedsføring af et antistof til behandling af astma og allergi (atopisk dermatitis). Aktiemarkedet reagerer positivt. (GEPLANTE PARTNERSCHAFT MIT NOVARTIS BEFLÜGELT MORPHOSYS)

THE JAPAN TIMES (WWW.JAPANTIMES.CO.JP)

SOFTBANK TESTER JAPANSK TAXI-APP SAMMEN MED KINAS DIDI CHUXING

Softbank vil lancere en forsøgstjeneste til selskabets taxa-platform i efteråret i samarbejde med den kinesiske teknologigigant DiDi Chuxing. Det kinesiske firmas app vil kunne bruges i Japan, så turister kan betale med Alipay eller WeChat Pay. (SOFTBANK TO TEST JAPAN RIDE-HAILING SERVICE WITH CHINA'S DIDI CHUXING IN AUTUMN)

SOUTH CHINA MORNING POST (WWW.SCMP.COM)

STORBRITANNIEN SIGER "HUAWEI-MANGLER" UDSÆTTER NYE TELECOMNET FOR RISICI

Storbritanniens GCHQ spion-agentur vurderer, at Huawei udsætter nye telecom-net for risici. Det vil intensivere spionage-debatten om Huawei og øge bekymringer over den kinesisk spionage i USA og Australien. (BRITAIN SAYS HUAWEI "SHORTCOMINGS" EXPOSE NEW TELECOM NETWORKS RISKS)

THE STRAITS TIMES (WWW.STRAITSTIMES.COM)

SINGAPORE RATIFICERER ASIA-PACIFIC-HANDELSAFTALE FOR 500 MIO. MENNESKER STORT MARKED

Singapore har ratificeret den omfattende og progressive aftale for Trans-Stillehavs-partnerskab (CPTPP), og bliver den tredje nation til at tilslutte sig aftalen efter Mexico og Japan. (SINGAPORE RATIFIES ASIA-PACIFIC TRADE DEAL FOR MARKET OF 500 MILLION PEOPLE)

DAGENS INDUSTRI (WWW.DI.SE)

FØRSTE CANNABIS-INTRODUKTION PÅ NEW YORK STOCK EXCHANGE GAV PREMIERE-RUS

Torsdag begyndte handlen med Tilray, som er det første marijuana-selskab, der handles på det amerikanske marked. Tegningskursen var 17 dollar, men efter et par timers handel var aktien steget 30 pct. (FÖRSTA CANNABIS-INTRODUKTIONEN PÅ NEW YORK-BÖRSEN PREMIÄRRUSAR)

DAGENS NÆRINGSLIV (WWW.DN.NO)

BASE GRUPPEN I STRID MED LÅNEBETINGELSER - INVESTOR GROUP VURDERER RETSSAG

Investoren Alfred Ydstebøs' holdingselskab, Base Gruppen, overtrådte ved udgangen af 2017 kontraktvilkårene i forbindelse med større afskrivninger. Men Ydstebøs mener, at sidste år var det bedste i lange tider. (ALFRED YDSTEBØS HOLDINGSELSKAP I BRUDD MED LÅNEVILKÅR - INVESTOR-GRUPPE VURDERER SØKSMÅL)

/ritzau/FINANS

Flemming Kruhøffer

Tags:  Newspaper - Internat❯ 

Seneste nyheder