Torm kan være mulig opkøber når konsolideringen kommer - citat

Udgivet den 13-06-2018  |  kl. 13:20  |  

Torm er en mulig deltager og opkøber, hvis en bølge af fusioner og opkøb skyller ind over markedet for produkttank. Det skriver branchemediet Shippingwatch, der har set nærmere på, hvem der er oplagte kandidater til at deltage i en konsolidering, når og hvis den kommer.

Anu Das, senioranalytiker i S&P Global Platts, udpeger over for Shippingwatch tre rederier, som hun mener er modne opkøbsmål.

Det drejer sig om Ardmore, BW og Hafnia Tankers. Desuden kunne Maersk Tankers, der er ejet af et investeringsselskab kontrolleret af Mærsk-familien, en mulighed, mener Anu Das.

På købersiden er Torm en mulig kandidat.

- Torm har fået en kapitalindsprøjtning på 100 mio. dollar, og CEO Jacob Meldgaard har sagt, at pengene kunne blive brugt til mulige opkøb, så det klan resultere i en konsolidering på industriniveau, siger Anu Das til Shippingwatch.

Før konsolideringen tager fart, skal aktiekurserne dog nok lidt højere op, mener Hafnia Tankers topchef, Mikael Skov, der ellers ikke mener, at det vil give mening for ejerne at give slip på deres investeringer.

Hvorvidt Hafnia Tankers er et opkøbsmål, ønsker Mikael Skov ikke at kommentere.

/ritzau/FINANS

Jakob Dalskov

Tags:  Shares❯ 

Strategier du kan handle

Navn
 
+/-(%)
 
Tid

 
7,33%
 
25/03/19

 
2,45%
 
01:34:01

 
1,99%
 
25/03/19

 
1,80%
 
25/03/19

 
0,80%
 
25/03/19

Copytrading - kopier handler fra ovenstående strategier så de eksekveres live på din egen konto.
Læs mere her.

 

Seneste nyheder