Bear Marked rally i Europa og USA

Udgivet den 29-10-2014  |  kl. 07:00  |  

Jeg har fået et spørgsmål vedrørende det aktuelle Bear Marked rally i Europa og USA. Tak for e-mail om DAX & S&P.

Det har været spændende at følge udviklingen af konjunkturtoppen i Europa siden toppen i juni, 2014. Den kører helt efter kapitel 4 i min bog “Vinderstartegier i Aktiemarkedet”, dvs. helt efter Charles Dow modeller fra slutningen af 1800-tallet!

 
DAX 30 – Hvad fortæller kursgrafen?
Indtil juni 2014, så havde alle, der havde købt tyske DAX 30 aktier, gevinst. 

De var glade, og de ville gerne købe flere tyske aktier!

I august faldt kursen under 9.600, hvilket fangede dem, der havde købt siden maj måned, med tab. De var ikke så glade mere De ville nu meget gerne sælge. Det gav sælgermodstanden i september ved kursniveauet for DAX mellem 9.600 til 9.800.

I oktober faldt DAX 30 under 9.200. Det fangede ne alle dem, der havde købt DAX 30 siden medio december 2013, med tab! Nu vil de også gerne sælge! Det bør give sælgermodstand i kursniveauet fra 9.200 til 9.400!

Konjunkturtoppen i DAX-aktierne fortæller: “EU på vej ind i en recession!”

S&P-500 – Hvad fortæller kursgrafen?

Her er det første Sælgsignal først kommet i oktober, dvs. *S1;okt’14!

Det bliver interessant at se, om sælgermodstanden ved kurs i S&P-500 fra 1.950 til 2.000 slår det aktuelle Bear market rally tilbage!

Kursgrafen siger: “Mulig konjunkturtop!” efter 2½ års BULL marked.

Udgivet af: Axel Steuch


Axel Steuchs billede

Siden begyndelsen af 1990erne har Axel Steuch drevet AMA Asset Management ApS, hvorfra han også udgiver AMA's analyser og X2 klubben på abonnementsbasis. Axel Steuch har 40 års erfaring med investering i de finansielle markeder og fra erhvervslivet. I løbet af sin karriere har han blandt andet været konsulent for Verdensbanken, direktør for investeringsforeningen PrivatInvest, direktør for AMA Asset Management, 10 år i finansafdelingen i Carlsberg/Tuborg samt i Handelsbanken og Hambros Bank i London. Ydermere har Axel Steuch udgivet adskillige finansielle publikationer herunder investorbogen "Vinderstrategier", og været ansvarlig for undervisning på aktieskoler heriblandt det populære "Millionærkursus", der har uddannet flere tusinde private investorer.

Kontakt Axel Steuch på mail: Axel@steuchama.dk