Har du styr på AKTIEKRAFTEN?

Udgivet den 29-10-2018  |  kl. 20:39  |  

Millionærkurset lærer du at tæmme AKTIEKRAFTEN!

Det er en voldsom kraft! Den skaber værdi på +100 % i de stigende BULL markeder. Den giver værditab på -25 til -50 % i de faldende Bear markeder.

I løbet af sommeren har Aktiekraften givet mange signaler om, at et Bear marked med faldende kurser var på vej! Derfor er gevinsterne høstet og "sejlene rebede", det vil sige at porteføljen er reduceret kraftigt!

"You are wrong, when you are losing money!"

Ville du ønske, at det var dig, der havde høste gevinsterne?

Så meld dig til MILLIONÆRKURSET!

Der lærer du,

  1. hvad du burde have gjort!
  2. hvad du nu skal gøre samt,
  3. hvordan du undgår at komme i en lignede situation igen!

Velkommen til Millionærkurset!
Det betaler sig!

Læs mere og tilmeld dig her >

Axel Steuch
Investor & Forfatter

Udgivet af: Axel Steuch


Axel Steuchs billede

Siden begyndelsen af 1990erne har Axel Steuch drevet AMA Asset Management ApS, hvorfra han også udgiver AMA's analyser og X2 klubben på abonnementsbasis. Axel Steuch har 40 års erfaring med investering i de finansielle markeder og fra erhvervslivet. I løbet af sin karriere har han blandt andet været konsulent for Verdensbanken, direktør for investeringsforeningen PrivatInvest, direktør for AMA Asset Management, 10 år i finansafdelingen i Carlsberg/Tuborg samt i Handelsbanken og Hambros Bank i London. Ydermere har Axel Steuch udgivet adskillige finansielle publikationer herunder investorbogen "Vinderstrategier", og været ansvarlig for undervisning på aktieskoler heriblandt det populære "Millionærkursus", der har uddannet flere tusinde private investorer.

Kontakt Axel Steuch på mail: Axel@steuchama.dk