Jeg er fuldt investeret. Tør man fortsat være med?

Udgivet den 24-09-2013  |  kl. 13:11  |  

En investor har sendt flg. spørgsmål;
"Aktiemarkedet har nu været i stigende BULL marked siden januar 2012. Jeg er fuldt investeret. Tør man fortsat være med?"

Svar;

Fuldt investeret i Dyr Zone (DZ) med STOP LOSS (SL)!

Jeg er også fuldt investeret, og det har jeg tjent fint på. Jeg har Stop Loss = 6 mdrs. gns. på alle mine investeringer, således, at gevinsten høstes i tide. Desuden holder jeg øje med 12 mdrs. *Momentum02 og *Relativkurven med mit aktieanalysesystem VIKINGEN, som på den måde advarer mig, når sælgerne begynder at få overtaget.

Aktier, som for nylig er steget meget, og derfor er overkøbte på kort sigt, dem høster jeg, når det korte stop loss = 1, lig med 1 måneds kursgennemsnit brydes. På den måde tør jeg godt være med i kurstigningerne i Dyr værdiZone (DZ)!

Læs mere om Axel Steuch' investeringsanalyser på www.steuchama.dk

Udgivet af: Axel Steuch


Axel Steuchs billede

Siden begyndelsen af 1990erne har Axel Steuch drevet AMA Asset Management ApS, hvorfra han også udgiver AMA's analyser og X2 klubben på abonnementsbasis. Axel Steuch har 40 års erfaring med investering i de finansielle markeder og fra erhvervslivet. I løbet af sin karriere har han blandt andet været konsulent for Verdensbanken, direktør for investeringsforeningen PrivatInvest, direktør for AMA Asset Management, 10 år i finansafdelingen i Carlsberg/Tuborg samt i Handelsbanken og Hambros Bank i London. Ydermere har Axel Steuch udgivet adskillige finansielle publikationer herunder investorbogen "Vinderstrategier", og været ansvarlig for undervisning på aktieskoler heriblandt det populære "Millionærkursus", der har uddannet flere tusinde private investorer.

Kontakt Axel Steuch på mail: Axel@steuchama.dk