LYKKE – Søger ly i valutamarkedet

Udgivet den 14-10-2014  |  kl. 18:43  |  

Lige nu blæser stormene på aktiemarkedet, så jeg er kun lidt aktiv der i øjeblikket, og det samme gælder mine aktierobotter. Der blev dog taget en lille gevinst på lidt bundgarnsfiskeri i SPX500 CFDen, da den var i 1870.

Derimod er jeg og mine robotter særdeles aktive i valutamarkedet lige nu, hvor EUR/USD ser ud til at have nået en foreløbig bund i 1,25 og derefter er reboundet igen.

Derfor er jeg og mine valutarobotter nu i gang med at handle på de svingninger, der er i EUR/USD-markedet med 1,2670 som omdrejningspunktet. Derudover samler jeg op på tilbagefald i EUR/CHF krydset.

EUR/USD har siden 1. september givet et afkast på lidt over 3 pct., men for dem, der vil følge mine handler meget aggressivt kunne afkastet have været 30 pct. Man kan nemlig geare min aktivitet med f.eks. 10, og så havde afkastet jo været helt fantastisk men også med høj risiko. Til tider har der været handlet en del, og siden 1. september har mig og mine robotter foretaget 663 handler i EUR/USD, hvilket giver et pænt dagssnit på plus 20 handler.

I EUR/CHF har jeg siden måneden begyndte tjent ca. 2 pct., men her kører jeg med en pæn risiko selv, så derfor skal man passe meget på med at geare de handler, jeg foretager der.

Det tegner til, at EUR/USD på sigt skal yderligere ned, så derfor er robotterne kun short i krydset eller helt ude.

Udgivet af: MLykke


MLykkes billede

Martin Lykke Nielsen er en dansk finansekspert født i 1970 og bosat i London siden 2006.

Du kan få besked i din indbakke, når Martin laver et nyt blog indlæg.

Abonnér på min blog:

Straticator

Martin Lykke anvender handelsplatformen Straticator til at handle. I Straticator kan man automatisk på sin egen konto følge Martin Lykkes handel for de aktier i CFD-form, som man selv synes er spændende. Man kan også vælge at følge en kurv af aktier, der er sammensat af Martin Lykke, og er man utilfreds med de valg, så fravælger man blot de aktier. 

Martin anvender en kombination af robothandel og manuel handel, hvor han ved hjælp af gearing søger at udnytte aktiemarkedets svingninger. 

Er man mere til valutahandel, så kan man også på sin egen konto automatisk følge Martin Lykkes valutahandler - og lukke ned for dem, som man ikke er enige i. Man kan til enhver tid stoppe med at følge Martin Lykke. 

Du kan oprette en demokonto på Straticator her: http://trading.straticator.com/NP/ 

For at anvende Straticator med rigtige penge skal man oprette sig som kunde hos det britiske børsmæglerselskab Abshire-Smith ved at udfylde kundeformularen: http://npinvestor.dk/trading/bliv-kunde 

Vil man høre mere så kan man kontakte Søren Adelvard på soren@npinvestor.dk / 8830 0007 eller skrive til Martin Lykke på martin@npinvestor.dk 

Der anvendes gearing og det øger risikoen i handlen. Historiske afkast er ingen garanti for fremtidig afkast. Er man i tvivl så søg uafhængig rådgivning. Bloggen er ikke en opfordring til at foretage aktiehandler.

Copy Trader Masteren har fuld råderet over, hvad der sker på hans eller hendes egen konto, og derfor kan den beskrevne strategi afviges. Martin Lykke Nielsen kan under ingen omstændigheder gøres ansvarlig for tab som følge af, at man som kunde hos Abshire-Smith har fulgt Martin Lykke Nielsen eller anvendt nogle af hans robotter/strategier.