Lykke Aktier - Fingrene kribler for at køre denne aktiestrategi

Udgivet den 15-10-2014  |  kl. 20:19  |  

De nuværende aktiemarkeder er jo voldsomme, så derfor er mine aktierobotter meget stille for tiden. Den ene strategi er oppe med 9,5 pct., mens markedet i samme periode er faldet med 0,5 pct., mens den anden strategi er oppe med ca. 7 pct.

Mine fingre de kribler dog for at gøre en såkaldt long/short strategi, hvor man shorter europæiske aktier med franske i front, mens man går langt i amerikanske.

Dermed er det ligegyldigt, om markedet går op eller ned, bare US-aktier klarer sig bedre end de europæiske.

Den amerikanske økonomi har det bedre end den europæiske, hvor især de europæiske politikere synes handlingslammede.

Jeg er dog presset på tiden, og har derfor ikke lige lige nu tid til at lave en robot eller handle en sådan strategi manuelt.

Hvis der skulle være traders derude, der gerne vil køre sådan en strategi eller har erfaring med sådan en strategi, så hører jeg gerne fra dem.

Det kan også være, at man shorter det danske C20-indeks, og så går lang i en dansk aktie. Klarer den aktie sig så bedre end C20, så er der gevinst.

Udgivet af: MLykke


MLykkes billede

Martin Lykke Nielsen er en dansk finansekspert født i 1970 og bosat i London siden 2006.

Du kan få besked i din indbakke, når Martin laver et nyt blog indlæg.

Abonnér på min blog:

Straticator

Martin Lykke anvender handelsplatformen Straticator til at handle. I Straticator kan man automatisk på sin egen konto følge Martin Lykkes handel for de aktier i CFD-form, som man selv synes er spændende. Man kan også vælge at følge en kurv af aktier, der er sammensat af Martin Lykke, og er man utilfreds med de valg, så fravælger man blot de aktier. 

Martin anvender en kombination af robothandel og manuel handel, hvor han ved hjælp af gearing søger at udnytte aktiemarkedets svingninger. 

Er man mere til valutahandel, så kan man også på sin egen konto automatisk følge Martin Lykkes valutahandler - og lukke ned for dem, som man ikke er enige i. Man kan til enhver tid stoppe med at følge Martin Lykke. 

Du kan oprette en demokonto på Straticator her: http://trading.straticator.com/NP/ 

For at anvende Straticator med rigtige penge skal man oprette sig som kunde hos det britiske børsmæglerselskab Abshire-Smith ved at udfylde kundeformularen: http://npinvestor.dk/trading/bliv-kunde 

Vil man høre mere så kan man kontakte Søren Adelvard på soren@npinvestor.dk / 8830 0007 eller skrive til Martin Lykke på martin@npinvestor.dk 

Der anvendes gearing og det øger risikoen i handlen. Historiske afkast er ingen garanti for fremtidig afkast. Er man i tvivl så søg uafhængig rådgivning. Bloggen er ikke en opfordring til at foretage aktiehandler.

Copy Trader Masteren har fuld råderet over, hvad der sker på hans eller hendes egen konto, og derfor kan den beskrevne strategi afviges. Martin Lykke Nielsen kan under ingen omstændigheder gøres ansvarlig for tab som følge af, at man som kunde hos Abshire-Smith har fulgt Martin Lykke Nielsen eller anvendt nogle af hans robotter/strategier.