Lykke Aktier: Min strategi er ”skræmmende og sørgelig”

Udgivet den 01-10-2014  |  kl. 14:53  |  

Jeg fik i går en mail fra en Straticator kunde. Han mente, at ”min” strategi ved handel med S&P 500 var ”skræmmende og sørgelig”, fordi den køber op på tilbagefald i S&P 500 indekset.

Trenden er vendt, så nu skal markedet falde, lød argumentet.

Til det siger jeg, at så kan man jo bare lade være med at følge ”min” strategi, der trods alt har tjent en 15-16 pct., mens markedet er steget med en 4-5 pct.

Man ved med 100% sikkerhed, at strategien i ”min” S&P Robot I og S&P Robot II er at købe op på tilbagefald, så følger man den strategi i Straticator og man mener, at markedet skal ned, ja så skal man hoppe ud af strategien. Det er ret enkelt at gøre det, og man skal ikke følge robotter eller strategier blindt, men kun i de rette miljøer for netop den enkelte strategi.

Al handel i Straticator foregår på ens egen konto, så i sidste ende er det ens eget ansvar, hvad der sker på ens egen konto. Mener man derfor, at aktiemarkedet skal ned, så er der alle muligheder for at shorte i Straticator, og det kan man gøre uden at følge andres strategier eller robotter eller hvilke muligheder Straticator nu indeholder.

Det er også derfor, at jeg sætter min i anførselstegn, for strategien er sådan set mere et værktøj stillet til rådighed for dem, der tror på uændrede eller stigende aktiemarkeder uden alt for store tilbagefald over tid.

Man kan shorte både enkelt-aktier, men også aktieindeks.

Vil man høre mere om mulighederne for at shorte, så kan man skrive sig op her: http://npinvestor.dk/landingpages/short-i-straticator

Jeg vil også gerne understrege, at det ville være mere end velkomment, hvis der kom traders og strategier på banen, som var bedre end de værktøjer, der er stillet til rådighed lige nu. Det er jo baggrunden for hele systemet, at man skal kunne dele med andre.

Det vil kun gøre mig glad med flere tilbud, da det så kunne gavne alle kunderne hos Abshire-Smith, så alle kunne tjene endnu flere penge.

Derfor vil jeg opfordre alle, der er gode til at handle aktier om at skrive til mig på martin@npinvestor.dk for at høre mere om, hvordan andre og du selv kan få yderligere gavn af dine evner.

Det her handler nemlig ikke om, at der skal være en vinder og en taber, men om, at vi alle skal være vindere.

Jeg vil også samtidig understrege, at i sidste ende, så er alt ens eget ansvar. Man kan udnytte handelsværktøjer, som der bliver stillet til rådighed – eller man kan lade være.

God trading.

Udgivet af: MLykke


MLykkes billede

Martin Lykke Nielsen er en dansk finansekspert født i 1970 og bosat i London siden 2006.

Du kan få besked i din indbakke, når Martin laver et nyt blog indlæg.

Abonnér på min blog:

Straticator

Martin Lykke anvender handelsplatformen Straticator til at handle. I Straticator kan man automatisk på sin egen konto følge Martin Lykkes handel for de aktier i CFD-form, som man selv synes er spændende. Man kan også vælge at følge en kurv af aktier, der er sammensat af Martin Lykke, og er man utilfreds med de valg, så fravælger man blot de aktier. 

Martin anvender en kombination af robothandel og manuel handel, hvor han ved hjælp af gearing søger at udnytte aktiemarkedets svingninger. 

Er man mere til valutahandel, så kan man også på sin egen konto automatisk følge Martin Lykkes valutahandler - og lukke ned for dem, som man ikke er enige i. Man kan til enhver tid stoppe med at følge Martin Lykke. 

Du kan oprette en demokonto på Straticator her: http://trading.straticator.com/NP/ 

For at anvende Straticator med rigtige penge skal man oprette sig som kunde hos det britiske børsmæglerselskab Abshire-Smith ved at udfylde kundeformularen: http://npinvestor.dk/trading/bliv-kunde 

Vil man høre mere så kan man kontakte Søren Adelvard på soren@npinvestor.dk / 8830 0007 eller skrive til Martin Lykke på martin@npinvestor.dk 

Der anvendes gearing og det øger risikoen i handlen. Historiske afkast er ingen garanti for fremtidig afkast. Er man i tvivl så søg uafhængig rådgivning. Bloggen er ikke en opfordring til at foretage aktiehandler.

Copy Trader Masteren har fuld råderet over, hvad der sker på hans eller hendes egen konto, og derfor kan den beskrevne strategi afviges. Martin Lykke Nielsen kan under ingen omstændigheder gøres ansvarlig for tab som følge af, at man som kunde hos Abshire-Smith har fulgt Martin Lykke Nielsen eller anvendt nogle af hans robotter/strategier.