Lykke Aktier: Mine handler indebærer høj-risiko

Udgivet den 12-09-2014  |  kl. 13:57  |  

Foranlediget af en henvendelse fra Dansk Aktionærforening vil jeg gerne gøre det helt fuldstændig klart, at mine handler indebærer høj-risiko, og handelsplatformen Straticator giver også adgang til at handle produkter med høj risiko.

Man kan samtidig tabe mere end det indskudte beløb, hvis man f.eks. foretager stærkt gearede investeringer, men det kan man også tegne en forsikring imod.

Jeg er i meget sjældne tilfælde gearet mere end 5 gange i valutamarkedet, mens det endnu ikke er sket i aktiemarkedet.

Jeg vil også gerne gøre det fuldstændig klart, at hvis man vil anvende Straticator med rigtige penge, så skal man være kunde hos det britiske børsmæglerselskab Abshire-Smith Global, der er reguleret af det britiske finanstilsyn, der måske er det mest respekterede i verden.

Og når det så er sagt, så har det været en god uge for mine gearede investeringer i SPX500 CFDen, hvor jeg igen på begge robotter har slået indeks – på valutamarkedet har jeg indtil videre haft en beskeden gevinst, og Vestas har været god for en strategi og dårlig for en anden.

Hvis man følger mine handler i Straticator, så sker det på ens egen konto. Man kan altid stoppe med at følge mine handler, og lukke ned for de åbne positioner på ens egen konto, hvis man synes, at det der sker lige nu på ens egen konto ikke ser fornuftigt ud. Man kan også vælge at gøre det modsatte af mig, hvis man synes, at det jeg gør er dumt. Der er med andre ord stor gennemsigtighed i systemet.

Der er absolut ingen garanti for, at man bliver rig eller tjener penge ved at følge mine handler – det eneste der er sikkert i verden er døden og at man skal betale skat.

Udgivet af: MLykke


MLykkes billede

Martin Lykke Nielsen er en dansk finansekspert født i 1970 og bosat i London siden 2006.

Du kan få besked i din indbakke, når Martin laver et nyt blog indlæg.

Abonnér på min blog:

Straticator

Martin Lykke anvender handelsplatformen Straticator til at handle. I Straticator kan man automatisk på sin egen konto følge Martin Lykkes handel for de aktier i CFD-form, som man selv synes er spændende. Man kan også vælge at følge en kurv af aktier, der er sammensat af Martin Lykke, og er man utilfreds med de valg, så fravælger man blot de aktier. 

Martin anvender en kombination af robothandel og manuel handel, hvor han ved hjælp af gearing søger at udnytte aktiemarkedets svingninger. 

Er man mere til valutahandel, så kan man også på sin egen konto automatisk følge Martin Lykkes valutahandler - og lukke ned for dem, som man ikke er enige i. Man kan til enhver tid stoppe med at følge Martin Lykke. 

Du kan oprette en demokonto på Straticator her: http://trading.straticator.com/NP/ 

For at anvende Straticator med rigtige penge skal man oprette sig som kunde hos det britiske børsmæglerselskab Abshire-Smith ved at udfylde kundeformularen: http://npinvestor.dk/trading/bliv-kunde 

Vil man høre mere så kan man kontakte Søren Adelvard på soren@npinvestor.dk / 8830 0007 eller skrive til Martin Lykke på martin@npinvestor.dk 

Der anvendes gearing og det øger risikoen i handlen. Historiske afkast er ingen garanti for fremtidig afkast. Er man i tvivl så søg uafhængig rådgivning. Bloggen er ikke en opfordring til at foretage aktiehandler.

Copy Trader Masteren har fuld råderet over, hvad der sker på hans eller hendes egen konto, og derfor kan den beskrevne strategi afviges. Martin Lykke Nielsen kan under ingen omstændigheder gøres ansvarlig for tab som følge af, at man som kunde hos Abshire-Smith har fulgt Martin Lykke Nielsen eller anvendt nogle af hans robotter/strategier.