Lykke Aktier: Svær uge vi går ind i

Udgivet den 15-09-2014  |  kl. 02:31  |  

Det er en ualmindelig svær uge, som vi går ind i på de finansielle markeder. Det skyldes dels, at der er møde i den amerikanske Forbundsbank Federal Reserve, og dels at der er afstemning i Skotland om løsrivelse fra UK.

Derudover er der et svensk valg at tage hensyn til, hvor der ser ud til at være et regeringsskifte på vej trods en stærk svensk økonomi, og for dem med interesse i schweizer francen, så er der møde i den Schweiziske National Bank (SNB), hvor der ventes en rentesænkning, der kan sende EUR/CHF betydeligt op.

Størst interesse samler der sig dog om den amerikanske Forbundsbank, der ventes at stramme retorikken, hvilket formentlig øger forventningerne til, at en renteforhøjelse bliver fremskyndet i forhold til, hvad markedet tidligere forventede.

Det vil formentlig betyde, at aktierne tager et dyk, men det vil formentlig også kun være kortvarigt, da en fremrykkelse jo er udtryk for, at det går godt med den amerikanske økonomi, hvilket er godt for aktierne.

Mine to SPX500 robotter, der handler det amerikanske indeks. Er lige nu gearet med gange 3 og 2,5. Lige nu er de nok gearet lidt for hårdt, men opstår muligheden for at mindske gearingen inden mødet bliver den mulighed udnyttet. Den nuværende gearing er desuden maksimum i det nuværende miljø inden mødet. Aktierne starter samtidig ugen med et lille dyk efter dårlige kinesiske tal.

På valutasiden vil en sådan udmelding fra den amerikanske Forbundsbank formentlig styrke USD yderligere over for EUR.

Løsriver skotterne sig fra Unionen kan det også have negativ effekt på det engelske aktiemarked, da det skaber stor usikkerhed, og det kan have en mindre effekt på de øvrige markeder.

I Sverige bliver det spændende at se, om der er en mindre negativ reaktion på valget.

Mødet torsdag den 18. september i den Schweiziske National Bank ses der frem til med spænding. Introducerer schweizerne en negativ rente, hvilket ses som overvejende sandsynligt, så vil det sende EUR/CHF i vejret, mens det modsatte vil være tilfældet, hvis renten holdes uændret. Så det er en vigtig dag for spekulanter i det valutakryds.

Udgivet af: MLykke


MLykkes billede

Martin Lykke Nielsen er en dansk finansekspert født i 1970 og bosat i London siden 2006.

Du kan få besked i din indbakke, når Martin laver et nyt blog indlæg.

Abonnér på min blog:

Straticator

Martin Lykke anvender handelsplatformen Straticator til at handle. I Straticator kan man automatisk på sin egen konto følge Martin Lykkes handel for de aktier i CFD-form, som man selv synes er spændende. Man kan også vælge at følge en kurv af aktier, der er sammensat af Martin Lykke, og er man utilfreds med de valg, så fravælger man blot de aktier. 

Martin anvender en kombination af robothandel og manuel handel, hvor han ved hjælp af gearing søger at udnytte aktiemarkedets svingninger. 

Er man mere til valutahandel, så kan man også på sin egen konto automatisk følge Martin Lykkes valutahandler - og lukke ned for dem, som man ikke er enige i. Man kan til enhver tid stoppe med at følge Martin Lykke. 

Du kan oprette en demokonto på Straticator her: http://trading.straticator.com/NP/ 

For at anvende Straticator med rigtige penge skal man oprette sig som kunde hos det britiske børsmæglerselskab Abshire-Smith ved at udfylde kundeformularen: http://npinvestor.dk/trading/bliv-kunde 

Vil man høre mere så kan man kontakte Søren Adelvard på soren@npinvestor.dk / 8830 0007 eller skrive til Martin Lykke på martin@npinvestor.dk 

Der anvendes gearing og det øger risikoen i handlen. Historiske afkast er ingen garanti for fremtidig afkast. Er man i tvivl så søg uafhængig rådgivning. Bloggen er ikke en opfordring til at foretage aktiehandler.

Copy Trader Masteren har fuld råderet over, hvad der sker på hans eller hendes egen konto, og derfor kan den beskrevne strategi afviges. Martin Lykke Nielsen kan under ingen omstændigheder gøres ansvarlig for tab som følge af, at man som kunde hos Abshire-Smith har fulgt Martin Lykke Nielsen eller anvendt nogle af hans robotter/strategier.