Lykke Aktier: Ihh hvor det ruller og nej hvor det svinger

Udgivet den 11-09-2014  |  kl. 17:56  |  

Det er et godt marked for swing-trading i de amerikanske aktieindeks for tiden. Min ATH-robot, der køber op på tilbagefald i CFDen SPX500 har derfor kronede dage. Siden tirsdag er merafkastet i forhold til markedet generelt på 0,5 pct., og robotten har gennemført 9 handler, så det har været nogle gode dage for mine handler i det amerikanske aktieindeks – og for dem, der i Straticator automatisk følger min robots handler.

Det fik mig til at tænke på, at min far altid sagde ”Ihh hvor det ruller og nej hvor det svinger”, når det gik godt.

Robotten har kørt siden marts, og den kører altså godt under de nuværende markedsforhold. Et merafkast på over 12 pct. i forhold til aktiemarkedet målt på S&P 500 og et samlet afkast på over 20 pct. til mig og mine følgere, kan man jo kun smile over.

Samme robot har jeg testet på Vestas, og der har den også givet et godt afkast – modsat min Bollinger-robot, som lider for tiden. Mine Bollinger-indstillinger skal nok optimeres, og så er den jo også kun et par dage gammel.

Men min gode gamle ATH-robot, som jeg har haft glæde af på det amerikanske marked, klarer sig også godt på Vestas.

Vil man med på vognen, så skal man oprette sig som kunde hos det britiske børsmæglerselskab Abshire-Smith. Minimumsindskud for SPX500 robotten er 20.000 kr., mens det er 30.000 kr. for Vestas.

Udgivet af: MLykke


MLykkes billede

Martin Lykke Nielsen er en dansk finansekspert født i 1970 og bosat i London siden 2006.

Du kan få besked i din indbakke, når Martin laver et nyt blog indlæg.

Abonnér på min blog:

Straticator

Martin Lykke anvender handelsplatformen Straticator til at handle. I Straticator kan man automatisk på sin egen konto følge Martin Lykkes handel for de aktier i CFD-form, som man selv synes er spændende. Man kan også vælge at følge en kurv af aktier, der er sammensat af Martin Lykke, og er man utilfreds med de valg, så fravælger man blot de aktier. 

Martin anvender en kombination af robothandel og manuel handel, hvor han ved hjælp af gearing søger at udnytte aktiemarkedets svingninger. 

Er man mere til valutahandel, så kan man også på sin egen konto automatisk følge Martin Lykkes valutahandler - og lukke ned for dem, som man ikke er enige i. Man kan til enhver tid stoppe med at følge Martin Lykke. 

Du kan oprette en demokonto på Straticator her: http://trading.straticator.com/NP/ 

For at anvende Straticator med rigtige penge skal man oprette sig som kunde hos det britiske børsmæglerselskab Abshire-Smith ved at udfylde kundeformularen: http://npinvestor.dk/trading/bliv-kunde 

Vil man høre mere så kan man kontakte Søren Adelvard på soren@npinvestor.dk / 8830 0007 eller skrive til Martin Lykke på martin@npinvestor.dk 

Der anvendes gearing og det øger risikoen i handlen. Historiske afkast er ingen garanti for fremtidig afkast. Er man i tvivl så søg uafhængig rådgivning. Bloggen er ikke en opfordring til at foretage aktiehandler.

Copy Trader Masteren har fuld råderet over, hvad der sker på hans eller hendes egen konto, og derfor kan den beskrevne strategi afviges. Martin Lykke Nielsen kan under ingen omstændigheder gøres ansvarlig for tab som følge af, at man som kunde hos Abshire-Smith har fulgt Martin Lykke Nielsen eller anvendt nogle af hans robotter/strategier.