Lykke Aktier: Min Bollinger-robot sælger Vestas

Udgivet den 09-09-2014  |  kl. 13:29  |  

Jeg har netop sat en robot i gang, der handler Vestas-aktier, og min robot starter med at sælge Vestas, så jeg lige nu har en short position i aktien.

Når den sælger, så skyldes det, at kursen har brudt den nedre grænse i mine Bollinger Bånd, og så siger robotten altså sælg.

Det jeg kigger på er en 1 times graf, hvor Bollinger måles over 20 perioder med en standardafvigelse på 1.

Det bliver spændende at se, hvordan Bollinger med de indstillinger performer i den kommende tid.

Vil man have lavet sin egen aktierobot på baggrund af præcise indstillinger ud fra gængse indikatorer, så kan man skrive til mig, eller man kan følge mine.

Begge dele kræver, at man anvender Straticator og er kunde hos det britiske børsmæglerselskab Abshire-Smith.

Udgivet af: MLykke


MLykkes billede

Martin Lykke Nielsen er en dansk finansekspert født i 1970 og bosat i London siden 2006.

Du kan få besked i din indbakke, når Martin laver et nyt blog indlæg.

Abonnér på min blog:

Straticator

Martin Lykke anvender handelsplatformen Straticator til at handle. I Straticator kan man automatisk på sin egen konto følge Martin Lykkes handel for de aktier i CFD-form, som man selv synes er spændende. Man kan også vælge at følge en kurv af aktier, der er sammensat af Martin Lykke, og er man utilfreds med de valg, så fravælger man blot de aktier. 

Martin anvender en kombination af robothandel og manuel handel, hvor han ved hjælp af gearing søger at udnytte aktiemarkedets svingninger. 

Er man mere til valutahandel, så kan man også på sin egen konto automatisk følge Martin Lykkes valutahandler - og lukke ned for dem, som man ikke er enige i. Man kan til enhver tid stoppe med at følge Martin Lykke. 

Du kan oprette en demokonto på Straticator her: http://trading.straticator.com/NP/ 

For at anvende Straticator med rigtige penge skal man oprette sig som kunde hos det britiske børsmæglerselskab Abshire-Smith ved at udfylde kundeformularen: http://npinvestor.dk/trading/bliv-kunde 

Vil man høre mere så kan man kontakte Søren Adelvard på soren@npinvestor.dk / 8830 0007 eller skrive til Martin Lykke på martin@npinvestor.dk 

Der anvendes gearing og det øger risikoen i handlen. Historiske afkast er ingen garanti for fremtidig afkast. Er man i tvivl så søg uafhængig rådgivning. Bloggen er ikke en opfordring til at foretage aktiehandler.

Copy Trader Masteren har fuld råderet over, hvad der sker på hans eller hendes egen konto, og derfor kan den beskrevne strategi afviges. Martin Lykke Nielsen kan under ingen omstændigheder gøres ansvarlig for tab som følge af, at man som kunde hos Abshire-Smith har fulgt Martin Lykke Nielsen eller anvendt nogle af hans robotter/strategier.